Amentis Grace Kelly "Molly"

Molly är en brunsköldpaddsmaskad hona född 2007 och inköpt som 4 åring då hon hade fått en kull innan. Hos mig fick hon ytterligare tre kullar och kastrerades 2015. Hon lever ett lugnt pensionär liv hör hemma. Hon är bossen över alla, såväl två som fyrfotingar. Hundarna har väldig respekt för Molly och skulle aldrig komma på att bjuda upp till lek med henne då de vet att hon har vassa klor. Hon är utställd med CAC, gillade dock inte det där med utställning något vidare. Hon har varit en fantastisk mamma till alla sina kullar.

Blodgrupp A  

HCM scannad, ua

Glitter's Victorias Secret "Flisan"

Flisan som hon kallas till vardags är inköpt som kattunge. Hon är bruntabbymaskad och född 2016.

Flisan är våran utställningschampion, vacker som en dag och en härlig kombo av mys, gos och bus. Hon älskar godis och vet precis var godisbutiken finns. 

Blodgrupp A

HCM scannad, ua

Sacred Lynx Haniel

Haniel är barnbarn till Molly. Hon är blåsköldpaddstabby och född 2016. Hon har fått ett ängla namn eftersom hon är så änglalik. Haniels namn betyder "Guds glans". Hon är utställd som 6 månaders kattunge och blev då Ex 1 med fina vitsord. Haniel är verkligen som en liten ängel, så mild och go. Lovely, helt enkelt💗

Blodgrupp A

 Kastrerad och bor i nytt hem. 

Sacred Lynx Hope "Hoppsan"

Hope kallas till vardags "Hoppsan" en brunmaskad hona från Haniels första kull tillsammans med Crowned Drean Evan. En riktigt lyckad kombination! 

Hoppsan är en bus fia av rang, hon var först ut ur bolådan först med att äta först med att klättra ja hon var först med allt! Hon älskar att sova i knät också men bara när hon själv väljer det, hon har ju så mycket spring i benen Ha ha!

Utställd 6-7/4-19, cert båda dagarna. Hon uppförde sig exemplariskt och fick extra beröm för sin djupblå ögonfärg och fina pälskvalité. 

Blodgrupp A/A

HCM scannad, ua

Flisan

Haniel

Haniel

Hope

Brun maskad, 1 år

Flisan

Flisan

Cher

Bruntabbymaskad, 12 v

Haniel

Haniel

Molly

Molly

Molly

Flisan