Köpa katt av mig

Så kul att du hittade hit till min hemsida och kanske är just du intresserad av att köpa en alldeles egen kattunge?

Frågorna är oftast många men en som ofta återkommer är, "Hur går jag tillväga om jag vill köpa en kattunge från dig?"

Jag är mycket mån om att det blir så bra som möjligt för både kattunge och familj. Det går bra att höra av sig om man är intresserad att att köpa kattunge, berätta lite om er själva och era tankar om och kring en ny liten familjemedlem. 

Vid 6 v ålder som man som tidigast kommer på besök hos kattungarna, innan dess mår de bäst av att bara vara med sin kattfamilj och vi som bor ihop med katterna. Vid ca 6 v ålder kan man även tinga sin kattunge dvs betala en handpenning 2000:-.

Jag förbehåller mig rätten att avstå från försäljning om beslutet inte känns övervägt eller om hemmet inte känns lämpligt för en kattunge. Jag förbehåller mig också rätten att välja lämplig kattunge till er om det är nödvändigt, många gånger så kan era önskemål tillgodoses, men ibland kan jag se att en katt bättre skulle passa till en annan typ av familj, det kan ha med temperament eller användningsområde att göra. Vissa vill ha en katt för utställning och då ställs särskilda krav medan de flesta vill ha en gosig hemma katt. Men jag har under mina år aldrig varit med om att det varit något problem utan detta kan man resonera runt, mitt mål är nöjda köpare och att kattungen och ni ska få ett fantastiskt liv tillsammans ❤ 

Jag vill alltid ha en kort redogörelse för vem man är och hur man har tänkt sig kring katten, hur mkt ensam den kommer att vara osv. Birman är en väldigt social ras och trivs med sällskap. Ibland kan det vara idé att köpa två katter så att dom har sällskap av varandra om man vet med sig att det kommer att bli mycket ensam tid för katten.

Kattungar som lämnar oss är:

- rumsrena och vana vid både täckt och öppen kattlåda

- minst 13 v

- har stammtavla i SVERAK

- är vaccinerade 2 ggr

- är veterinärbesiktigade

- har doldafel försäkring och en vilande försäkring i Sveland där ni får 10% rabatt första året om ni tar över den försäkringen

- kattungen får med sig ett "paket" med kattmat, filt och leksak

Och, det ingår livslångt support!